Kaapeli- ja linjatekniikan huippuammattilainen

Alansa huippuosaaja

Suomen Kaapelitarvike Oy on haapajärvinen, vuonna 1992 perustettu kaapeli- ja linjatekniikan erikoisliike. Olemme palvelleet asiakaitamme siis jo yli 25 vuoden ajan.

Toimimme verkonrakennuslaitteiden, kaapeli- ja ilmanjohtovarusteiden, työvälineiden sekä turvavarusteiden myynnin ja maahantuonnin saralla. Lisäksi valmistutamme tuotteita sekä kehitämme ja räätälöimme erikoislaitteita kotimaahan sekä vientimarkkinoille.

suurjännitelijakuva

Luotettava kumppani

Toimintamme ja arvojemme ytimessä on asiakas. Emme etsi pikavoittoja, vaan pyrimme aina löytämään asiakasta parhaiten palvelevan, järkevimmän ratkaisun.

Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan luotettavana ja vastuuntuntoisena toimijana. Se minkä lupaamme, se myös pitää. Edellytämme vastaavaa asennetta ja toimintaa myös kumppaneiltamme.

Tehokas ja asiakaslähtöinen

Löydämme ratkaisut asiakkaalle nopeasti. Tämä perustuu pitkään kokemukseemme ja ammattitaitoomme sekä luomiimme suhteisiin. Toimimme suoraan alan huippuosaajien sekä valmistajien kanssa.

Ydintavoitteemme on aina olla asiakkaan luottamuksen arvoinen. Uskomme, että tämä johtaa pitkäikäiseen ja molempia osapuolia hyödyttävään kumppanuuteen.

Mikäli sinulla on kysyttävää ja haluat toimia luotettavien huippuammattilaisten parissa, ota yhteyttä!

Suomen Kaapelitarvike logo

Suomen Kaapelitarvike Oy
Harakkaperäntie 61
85800 Haapajärvi

Ota yhteyttä
+358 (0)400-683261
+358 (0)400-398889